Kerhoesittely

Bay City Bikers MCC on lahtelainen sitoutumaton moottoripyöräkerho. Kerhomme on perustettu vuonna 1993 ja rekisteröity yhdistykseksi 1995. Kerhossamme on noin 40 jäsentä. Kuulumme motoristien valtakunnalliseen kattojärjestöön Smotoon. Kerhon värit on hyväksytty Biker Meetingissä Helsingissä 10.4.2010.

Ajokaudella aloitamme kerhoillan torstaisin kuuden maissa Lahden matkustajasataman prätkäparkissa, josta lähdemme seitsemältä ja ajamme letkassa kerholle. Talvisin kokoonnumme kerholla torstaisin klo 18. Kerhoiltojen lisäksi toimintaan kuuluu mm. osallistuminen porukalla kokoontumisajoihin, ajoharjoittelua Ahvenistolla ja muilla moottoriradoilla, vuosittainen MP-messumatka ja ennakoivan ajon kurssi. Teemme erilaisia talkootöitä ja yhteisiä ajoretkiä.

Kerhotiloissamme on mahdollisuus mm. pyörien huoltoon ja talvisäilytykseen, saunomiseen ja juhlintaan.
 
BCB:n jäsenenä saat myös automaattisesti Smoton jäsenedut käyttöösi. Lisäksi jäsenkortillamme saa alennuksia paikallisista yrityksistä.

JÄSENENÄ SAAT HARRASTUKSESTASI ENEMMÄN!
 
KIINNOSTUITKO JÄSENYYDESTÄ?

BCB:hen ovat tervetulleita jäseneksi kaikki tervettä motoristihenkeä omaavat miehet ja naiset kuskin ja pyörän merkkiin, kokoon tai ikään katsomatta. Täytä jäsenhakukaavake ja palauta se henkilökohtaisesti kerholle. Jäsenhakukaavakkeen saat vain kerholta.

Palautettuasi hakemuksen olet koejäsen kunnes olet osoittanut riittävää aktiivisuutta ja hallitus hyväksyy sinut jäseneksi.
 
Jos haluat lisätietoja, tule torstai-iltana käymään kerholla osoitteessa

Keskikankaantie 26, Hollola
(Laanikuja, teollisuushalli vasemmalla)

tai lähetä sähköpostia bcb (ät) bcb.fi.

Postiosoite:
Keskikankaantie 26, 15860  HOLLOLA

Käyntiosoite:
Laanikuja 1, Hollola

Sähköposti:
bcb (ät) bcb.fi

President Marko 040-720 9149

Vice President Jake 041-430 7301